Roguelike Hades komt deze zomer naar consoles, ook naar Xbox Game Pass

Hades

Ik heb al heel veel goede dingen gehoord over de roguelike Hades, maar nog niet de kans gehad om de game aan de tand te voelen.

Binnenkort komt daar zeker verandering in, want deze game maakt op 13 augustus zijn opwachting op Xbox Game Pass. Heb je geen abonnement of Xbox console in huis? Geen probleem, want de game zal ook beschikbaar komen PlayStation 4 en PlayStation 5 en dat zowel digitaal als fysiek.

Lees verder onder de video

De fysieke versie van Hades bevat een boekje met tekeningen van Jen Zee, de art director van de game, en een code die kan worden ingewisseld voor de soundtrack van Hades. De eerste oplage van de winkelversies voor PlayStation en Xbox heeft een unieke cover met opvallende details van metaalfolie in de afbeelding, perfect voor wie een uniek stuk wil toevoegen aan zijn of haar gameverzameling.

Als je Hades op PlayStation 5 en Xbox Series X|S speelt, levert dat een technische boost op, waarbij alle actie in 4K en met een beoogde 60 fps in beeld wordt gebracht. De Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game draaien op 1080p bij een beoogde 60 fps. Daarnaast biedt Hades verbeterde controller-trillingen en verlichting op de PlayStation 5 DualSense -controller.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.