fbpx

Xbox pakt uit met Halo Infinite’s single- en multiplayer

Halo Infinite E3

Als er een spel is waar ik telkens bij het opstarten kippenvel van krijg wanneer ik de begingeneriek hoor, dan is dat de Halo-saga.

Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar de nieuwe avonturen van Master Chief in de single player, en natuurlijk ook de multiplayer die deze keer free-to-play zal zijn.

De meeste aandacht ging natuurlijk naar de multiplayer want daarvoor staat Halo bij heel wat spelers wereldwijd bekend.

Hieronder de eerste beelden van de Halo Infinite- multiplayer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: