Mysterieuze teaser van The Pitt toont dat Bethesda Fallout 76 nog steeds in leven houdt

Een nieuwe expansion met de titel The Pitt bevestigt meteen dat Fallout 76 nog steeds alive and kicking is. De naam wijst er alvast op een terugkeer naar een iconische locatie uit Fallout 3.

Benieuwd naar wat dat dan net inhoudt? Neem dan zeker een kijkje naar de teaser trailer.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.