fbpx

Alle Yakuza-games, inclusief Like a Dragon, vanaf nu beschikbaar op Xbox Game Pass

Je zou bijna gek moeten zijn om geen Xbox Game Pass abonnement te nemen, als je een Xbox-console in huis hebt staan. Je krijgt een bibliotheek voorgeschoteld van honderden games, inclusief alle first party games.

En tijdens de Xbox E3-persconferentie heeft Microsoft nog een extra reden gegeven om een Game Pass-abonnement af te sluiten. Want alle Yakuza-games staan nu op de abonnementsdienst.

En vandaag komt daar ook Like a Dragon bij, de nieuwste game die turn-based combat introduceerde.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: