Totale oorlogsvoering in Battlefield 2042 gameplay trailer

Op het Xbox/Bethesda E3-event kregen we zonet epische multiplayer gevechten te zien uit Battlefield 2042. Met andere woorden: 128 spelers die het in 64 v 64-potjes tegen mekaar opnamen.

Wat we te zien kregen? Een gigantische stad, Dubai neem ik aan, geteisterd door een zandstorm en tornado’s. Helikopters die de lucht doorkliefden, tanks, quads en natuurlijk infanteristen die mekaar vanuit alle hoeken van de stad, zowel in als buiten de buildings, of zelfs op de wolkenkrabbers onder vuur namen. En snel naar beneden dat doe je met je parachute of wingsuit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)