Netflix lost de drie minuten durende intro van Resident Evil: Infinite Darkness

Nog meer mooie beelden voor gamers, en zeker voor de fans van de Resident Evil-franchise.

Binnenkort, vanaf 8 juli, kunnen we op Netflix kijken naar een CGI-animatiereeks gebaseerd op de populaire horror-serie Resident Evil. Deze kreeg als titel Resident Evil: Infinite Darkness mee. Centraal staat een iconisch personages uit de reeks, namelijk Leon S. Kennedy.

In de bijna drie minuten durende intro maken we kennis met Jason en de Mad Dogs van het Amerikaanse leger. We zien hoe de Mad Dogs in een helikopter zitten en een andere helikopter die neerstort. Jason en zijn team besluiten om orders te negeren en de strijd aan te gaan met lokale Penamstan-soldaten om de overlevenden van de crash te redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)