Check Netflix’ live-action Dynasty Warriors-filmtrailer

Dynasty Warrior dat is toch die videogamereeks met die massale gevechten, speciale effecten en tonnen actie? Klopt! En vanaf 1 juli kan de je de live-action verfilming van deze game bekijken op Netflix.

Krijgsheren, krijgers en staatslieden voeren een strijd om de heerschappij in dit fantasieverhaal, gebaseerd op de gelijknamige videogames en de “Romance of the Three Kingdoms”.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)