Overleef de gevaren van het amazonewoud in de Green Hell launch trailer

Gamers die bekend zijn met films als Green Inferno of, beter nog, Cannibal Holocaust, en die zelf eens willen ervaren hoe het voelt om alles uit de kast te halen om te overleven in het amazonwoud, die moeten zeker Green Hell checken.

In deze game die ook geliefd is bij fans van het survivalspel The Forest, en die je ook in co-op kan spelen, trek je diep in de onontgonnen gebieden van het Amazoneregenwoud en moet je trachten te overleven in barre omgevingen waar het gevaar om elke hoek op de loer ligt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)