Scifi horrorspel Dolmen heeft een zeer hoog Returnal-gehalte

Het minste dat we van de aankondigingstrailer van Dolmen kunnen zeggen is dat het ons zeker doet denken aan die andere scifi game op PS5, namelijk Returnal . Of Dolmen voldoende eigen smoel heeft of een flauw afkooksel zal worden, dat moet je zelf maar afleiden uit deze eerste trailer.

Dolmen is een angstaanjagende nieuwe actie RPG die futuristische scifi en kosmische horror-elementen combineert.

Dolmen neemt ons mee naar een vijandige buitenaardse wereld bekend als Revion Prime. Jouw taak? Breng monsters mee terug van een kristal met bijzonder unieke eigenschappen; de zogenaamde “Dolmen”. Deze kristallen zijn in staat om interactie tussen realiteiten mogelijk te maken, een revolutie teweeg te brengen in de ruimte-exploratie en de bekende wereld voor altijd te veranderen.

Overleven is het laatste wat deze wereld wil dat je doet. Zul je je tijdlijn uitgewist zien of zul je de uitdaging die op je wacht overwinnen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)