Alles wat je moet weten over Dungeons & Dragons: Dark Alliance in 5 minuten

Op Diablo IV is het nog (lang) wachten en ook de Diablo 2-remaster is niet voor meteen. Maar niet getreurd, Dark Alliance, dat op 22 juni verschijnt op pc en consoles, zou wel eens een waardig alternatief kunnen zijn. Toch als we mogen afgaan op deze coole overzichtsvideo.

In minder dan 5 minuten krijg je alles mee over het verhaal, de personages, de combat, abilities, gear en wapens, tegenstanders, vette loot en nog een paar coole features van de game.

Onze interesse is na het bekijken van deze video zeker gewekt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)