The Dark Pictures Anthology: House of Ashes geeft zijn huiveringwekkende verhaal prijs

Fans van The Dark Pictures Anthology, waaronder ook ondergetekende, mogen uitkijken naar House of Ashes, de nieuwste telg in de reeks. Ik kon de game reeds proeven en ruiken, en ik heb er nu al zin in.

Op Summer Game Fest gaf Bandai Namco een trailer vrij die meer vertelt over de duistere ondergronds geheimen waarmee een aantal soldaten te maken krijgen. En geloof me, je wilt niet in hun plaats vastzitten in die ondergrondse gangen en spelonken…

Want als er 1 ding is dat het team achter deze game goed kan, dan is dat huiveringwekkende verhalen schrijven die je vanaf de eerste seconde bij de keel grijpen.

Lees er alles over in deze preview.

House of Ashes, de gloednieuwe game in The Dark Pictures Anthology, verschijnt op 22 oktober 2021 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)