Vampire: The Masquerade Blood Hunt laat zich zien

Je kent ze wel die lange, tengere figuren met een witte huid waar je hun blauwe aderen ziet lopen. Hun scherpe hoektanden verraden dan weer dat ze alleszins geen vegatariërs zijn. Maar vooral, ze zijn van alle tijden, en dat zie je in deze game van heel dichtbij…

Je kruipt in deze game in de huid van een pas bevruchte vampier en belandt in de wereld van de duisternis, op weg naar een plaatsje in de vampiermaatschappij.

Het spel speelt zich af in Seattle, een stad vol gevaarlijke personages en verleidelijke verleidingen. Je komt terecht in het hart van het conflict…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)