fbpx

Evil Dead: The Game toont huiveringwekkende extended gameplay

Evil Dead: The Game

Mijn trauma voor horrorfilms liep ik op toen ik als 16-jarige in een kleine bioscoop in Middelkerke de film Evil Dead ging zien. Halverwege verliet ik de bioscoop omdat ik het niet meer aankon. Misschien moet ik de game spelen om van mijn trauma af te geraken?

Ash Williams keert terug om de demonen met een heleboel exotische en dodelijke wapens weer naar de diepste krochten van de hel te jagen.

En drie keer raden wie hem daarbij mag helpen… Gelukkig sta je er niet alleen voor want je kan de game in co-op spelen met vrienden.

Stap in de schoenen van Ash Williams of zijn vrienden uit de iconische Evil Dead-franchise en werk samen in een game vol over-the-top co-op en PVP multiplayer-actie. Speel als een team van vier overlevenden, verken, plunder, knutsel, beheers je angst en vind belangrijke voorwerpen om de breuk tussen werelden te dichten in een game die is geïnspireerd op alle drie de originele Evil Dead-films en de originele Starz-televisieserie Ash vs Evil Dead.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: