Elden Ring laat zich eindelijk zien in indrukwekkende trailer

Elden ring

Van een uitsmijter gesproken! Summer Game Fest sloot af met een indrukwekkende trailer van Elden Ring. Zo een trailer waarbij je maar beter een emmer en een dweil bij de hand hebt om het kwijl dat uit je bek stroomt op te kuisen.

Een nieuwe wereld vol fantastische verhalen en lore is geweven door Hidetaka Miyazaki, de maker van Dark Souls, en George R.R. Martin – auteur van A Song of Ice and Fire.

Spelers gaan op reis door een zorgvuldig handgemaakte wereld die druipt van bloed en bedrog, veroorzaakt door een verscheidenheid aan personages met hun eigen unieke motivaties om de voortgang van de speler te helpen of te belemmeren, tegenstanders met diepgaande achtergronden en angstaanjagende wezens. Tijdens hun avonturen kiezen spelers het lot van dit vervloekte land door de geheimen en mythen te ontrafelen.

Met een uitgestrekt en naadloos landschap met natuurlijke weersomstandigheden en het verloop van de dag, worden spelers volledig ondergedompeld in de wereld van Elden Ring terwijl ze aan hun reis beginnen en hun eigen pad kiezen. Trek te voet of te paard, alleen of online met vrienden door grasvlaktes, verstikkende moerassen en weelderige bossen. Beklim kronkelende bergen, betreed adembenemende kastelen en wees getuige van andere plaatsen van grootsheid op een schaal die nog nooit eerder in een FromSoftware-titel is gezien.

Met de RPG- en aanpassingsopties van Elden Ring kunnen spelers hun eigen unieke speelstijl bepalen. Experimenteren wordt aangemoedigd met een breed scala aan wapens, magische vaardigheden en vaardigheden die over de hele wereld te vinden zijn; spelers worden verleid om voorheen onontgonnen progressiepaden te volgen.

Elden Ring geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen pad door zijn wereld uit te stippelen. Kies ervoor om halsoverkop de strijd aan te gaan met ontmoedigende vijanden of profiteer van de stealth- en vechtsystemen van de game om de overhand te krijgen. Het is aan de speler om te beslissen hoe hij omgaat met de vele uitdagingen die voor hem liggen.

En we hebben ook een releasedatum: 21 januari 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)