fbpx

Netflix pakt uit met knappe trailer voor Masters of the Universe: Revelation

Een flinke brok nostalgie uit onze jonge jaren. Wie kan daar nu iets op tegen hebben? He-Man keert terug en dat hebben we te danken aan Netflix.

De strijd voor Eternia begint opnieuw in wat wel eens het laatste gevecht kan zijn tussen He-Man en Skeletor.

In de nieuwe serie, die zich afspeelt na een catastrofaal gevecht tussen He-Man en Skeletor, is Eternia gebroken en zijn de Bewakers van Grayskull verspreid. Nadat tientallen jaren van geheimen hen uit elkaar hebben gerukt, is het aan Teela om de gebroken groep helden te herenigen en het mysterie van het vermiste Zwaard der Macht op te lossen in een race tegen de klok om Eternia te herstellen en het einde van het universum te voorkomen.

Deel 1, dat bestaat uit 5 episodes, van Masters of the Universe: Revelation start op 23 juli, exclusief op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: