Amazon Games brengt Koreaanse MMO Lost Ark naar onze contreien

Moeten er nog MMORPGS’s zijn? Natuurlijk! We zijn immers fan van het genre en we hebben wel eens zin in een nieuwe MMO-ervaring. Misschien wordt dat wel Lost Ark van Amazon Games?

Lost Ark is een nieuwe MMORPG van Amazon Games. De trailer toont draken, demonische wezens, hordes monsters, geweren en veel grote zwaarden. Het wordt verwacht te lanceren herfst van 2021.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Amazon Games brengt Koreaanse MMO Lost Ark naar onze contreien'

  1. Komt niet uit in België en Nederland omwille van lootboxes en de wetten daar rond.

Reacties zijn gesloten.