fbpx

Techland schotelt ons 7 minuten brute gameplay van Dying Light 2 voor

Heb je de gisteren de livestream van Dying Light 2 gemist? Geen enkel probleem. Techland heeft de eerste officiële gameplaytrailer apart online gezet zodanig dat we op ons gemak kunnen griezelen met de sh*tload aan zombies in de game!

We zullen nog even geduld moeten hebben eer we zelf aan de slag kunnen met Dying Light 2. Want de game verschijnt over een dik half jaar, op 7 december, op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: