fbpx

Techland pakt 27 mei uit met Dying Light 2-stream

Het wordt een drukke maar boeiende dag voor gamers morgen. Zowel voor hen die fan zijn van Horizon Forbidden West als zij die uitkijken naar Dying Light 2.

Via onderstaande teaser geeft Techland aan dat we donderdagavond 27 mei om 21u00 weer ‘iets’ mogen verwachten rond het in ontwikkeling zijnde Dying Light 2. Wat wij verwachten? Gameplay, details en releasedatum om te beginnen.

Maar het zal weer bang afwachten worden of ze ons niet gaan blij maken met een dode mus…

Survivor,

Remember Harran? Who could forget…

But The City is our refuge now, and it needs your help.

There’s so much for you to know, and so little time, but these clues can’t fall into the wrong hands.

Find somewhere safe and play this message. You’re our last chance for survival.

Above all…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: