Na twee jaar krijgt Mario Kart 8 Deluxe nog eens een patch

Het is van januari 2019 geleden dat Nintendo een patch uitbracht voor het immens populaire Mario Kart 8 Deluxe op Nintendo Switch. Vandaag, na ruim twee jaar, krijgen spelers een nieuwe pop-up met de vraag om de game bij te werken naar de meest recente versie.

De patch brengt Mario Kart 8 Deluxe naar versie 1.7.2 en fixt daarmee enkele irritante bugs. De belangrijkste hiervan is eentje waardoor de online speelgeschiedenis zomaar werd gereset en eentje waarbij de punten tijdens een karttoernooi werden verwijderd.

Niks wereldschokkends natuurlijk, maar ik vind het wél noemenswaardig omdat Nintendo kudos verdient omdat ze een game dat in 2017 verscheen blijven ondersteunen met nieuwe patches. Dat is iets waarvan andere uitgevers iets kunnen leren.

Al helpt het natuurlijk ook dat er meer dan 35 miljoen exemplaren van de game zijn verkocht…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Na twee jaar krijgt Mario Kart 8 Deluxe nog eens een patch'

Reacties zijn gesloten.