Sfeervolle en kleurrijke launch trailer voor Biomutant

Nu Biomutant beschikbaar is, en de eerste reviews opduiken is het toch wat schrikken. Blijkbaar heeft de game niet iedereen kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.

Er lijkt ook geen gulden middenweg te bestaan. Of je bent er keihard voor en geeft de game een 9, of je vindt het niet leuk en gaat voor een 6.

Nu wij laten het niet aan ons hart komen, en genieten met volle teugen van deze game die een unieke mix brengt van Kung Fu-panda, Fable, The Legend of Zelda en een pak andere kleur- en fantasierijke open spelwerelden die de ontwikkelaars de voorbije jaren op ons hebben losgelaten.

Wat is Biomutant vraag je? Biomutant is een open-wereld, post-apocalyptische Wung-Fu fabel RPG, met een uniek martial art stijl combat systeem waarmee je melee, schieten, en mutant vermogen actie kunt mixen. Maar dan kort samengevat natuurlijk…

En ook jij kan met de game aan de slag natuurlijk want deze is sinds gisteren beschikbaar op een spelplatform bij jou in de buurt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Sfeervolle en kleurrijke launch trailer voor Biomutant'

  1. Ziet er geweldig uit, maar ik wacht toch even op een prijsdaling. Hoef ik niet op release te spelen. Kan voor mij wel even wachten.

Reacties zijn gesloten.