Atlus-klassieker Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster nu beschikbaar

Het is een mooie week deze week met al die releases. En het mag altijd een ietsje meer zijn, dus verschijnt vandaag ook Atlus (die mannen van de legendarische Persona-reeks) hun Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster op PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Wat begint als een normale dag in Tokio krijgt een dramatische wending wanneer de Conception – een etherische apocalyps – op de wereld wordt losgelaten. Terwijl de overblijfselen van de wereld worden opgeslokt door chaos, daalt een demonische revolutie neer op de verwoeste stad.

Gevangen in een strijd tussen goden en demonen, maken je keuzes het verschil tussen leven, wedergeboorte of dood, en bepaal jij wie er uiteindelijk zal zegevieren.

Deze baanbrekende, berucht hard straffende RPG is terug met diverse vernieuwingen:

•             Geremasterede 3D-modellen en achtergronden

•             Extra moeilijkheidsopties voor spelers van alle niveaus (Inclusief het makkelijkere niveau MERCIFUL als gratis DLC)

•             Suspend save – save je vorderingen wanneer je maar wilt

•             Ingesproken stemmen – kies tussen Japanse en Engelse stemmen

•             Een alternatieve verhaallijn met Raidou Kuzunoha

Check zeker onze review als je alles over deze unieke remaster wil weten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)