Haaienspel Maneater vanaf vandaag ook beschikbaar op Nintendo Switch

Hoe zou het eigenlijk met de witte haai, genaamd Nukumi, zijn? Je weet wel die haai van zo’n 1650 kilogram die volgens het nieuws en de kranten op weg zou zijn naar Europese wateren. Dit nadat hij/zij in de oceaan een afslag gemist heeft? Daar hebben we voorlopig het raden naar. Wat we wel weten is dat het haaienspel Maneater vanaf vandaag ook beschikbaar is op Switch. Ow ja, en dat van Nukumi is geen grap, dus best oppassen als je gaat pootjebaden binnenkort…

In Maneater voor Nintendo Switch ben jij de haai en terroriseer je de kust zoals in Jaws! Ervaar de ultieme krachtfantasie als het top roofdier van de zeeën – een gigantische haai! Scheur zwemmers en duikers uit elkaar, geef de mensen een reden om bang voor je te zijn.

Pas je haai aan met een verscheidenheid aan statistisch-aangedreven systemen. Evolueer verschillende delen van je lichaam om hun werking te verbeteren, of pomp je wreedheid op om korte feeding-frenzies aan te gaan. Je enige hulpmiddelen zijn je verstand, je kaken en een griezelig vermogen om te evolueren terwijl je voedt.

Belangrijkste kenmerken

• Eet, verken en evolueer in een open wereld actie-RPG.

•  Speel een volledige, story-based campagne verteld door Chris Parnell. (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick & Morty)

•   Voed je met mensen, eet voedingsstoffen en vind zeldzame buit om te evolueren tot ver voorbij de intenties van de natuur.

•  Verken 7 grote regio’s, waaronder de baai van de golf van Mexico, vakantiestranden, industriële havens, de open oceaan en meer. Ervaar een levende wereld met een volledige dag / nacht-cyclus.

•   Ontgrendel en gebruik verschillende evoluties die jouw haai verbeteren terwijl je door de campagne vordert.

•   Hunter Parties en Bounty System – de mensen vechten terug! De strijd tegen verschillende soorten jagers, variërend van kleine skiff’s tot de kustwacht.

•   Inclusief de Tiger Shark evolutie. De tijgerhaai wordt ook wel eens de prullenbak van de zee genoemd. Deze evolutie laat je, passend genoeg, bijna alles verteren waardoor je uit allerlei prooi meer essentiële voedingsstoffen haalt.

•  Nintendo Switch-features: Maneater voor Nintendo Switch is de meest draagbare versie van de bekroonde actie-RPG (ook bekend als shARkPG) ooit. De game is speelbaar in de Docked, Tabletop en Handheld standen, met ondersteuning voor Rumble op de Switch Pro Controller/Joy Cons en het Nintendo Switch Online Save Backup systeem.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)