fbpx

SEGA kondigt Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown officieel aan

Gisteren deed het gerucht de ronde dat het nog onaangekondigde Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown een van de PlayStation Plus-games van juni zou zijn. Zou best kunnen, maar werd nog niet bevestigd. Wat vandaag alvast wel bevestigd werd, is de game zelf.

SEGA of America kondigt Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown officieel aan en voegt daar meteen aan toe dat de game wereldwijd gelanceerd zal worden als een PlayStation 4 digitale exclusive.  

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown bevat een schat aan nieuwe en klassieke features:

– Remade for a New Generation: Speel het klassieke Virtua Fighter 5 in glorieus HD met bijgewerkte personagemodellen, stages, cinematics, en achtergrondmuziek.
– Verpletter de competitie: Creëer privékamers voor maximaal 16 spelers en neem het op tegen alle uitdagers in round-robin stijl League Wedstrijden, Toernooi Wedstrijden, en andere nieuwe online wedstrijdtypes. Bekijk de wedstrijd in real-time en communiceer live met de stempels terwijl de strijd in volle gang is
– Aangepaste strijders: Betreed de ring met een van de 19 speelbare personages. Beheers elk van hun unieke vechtstijlen in verschillende solo- en onlinemodi.
– De volledige ervaring: Ervaar het summum van Virtua Fighter 5 gevechten in klassieke modi zoals “Rank Match”, “Arcade”, “Training” en “Offline Versus” terwijl je vecht om de volgende World Fighting Tournament legende te worden

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown verschijnt op 1 juni 2021.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: