SEGA kondigt “Sonic Central” Virtual Event aan voor 27 mei om 18u00

Wat is dat met 27 mei? Na Horizon Forbidden West en Techlands Dying Light 2, besluit ook SEGA morgen uit te pakken met een virtueel event genaamd Sonic Central.

Ter ere van de nakende 30ste verjaardag van Sonic the Hedgehog zal SEGA of America Sonic Central hosten, een virtueel evenement dat zal doorgaan op 27 mei om 18u00 op de officiële YouTube en Twitch-kanalen van SEGA.

Tijdens dit event zullen speciale gasten aanwezig zijn voor de onthulling van een aantal nieuwe Sonic the Hedgehog-ervaringen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)