fbpx

Dying Light 2 verschijnt 7 december

Vanavond om 21u00 vindt er een speciale Dying Light 2-stream plaats. In die stream zou ook de releasedatum aangekondigd worden. Maar iemand liet de informatiekraan openstaan waardoor deze iets te vroeg lekte.

Techlands Dying Light 2 verschijnt op 7 december en dit op PlayStation 5, Xbox Series X/S, pc, Xbox One en PlayStation 4.

Diverse online ads op websites en zelfs Twitch bevestigen dat de game van Techland op 7 december uitkomt. De advertenties onthullen ook details over de pre-order bonussen, waaronder een Reload Outfit, Reload Weapons Skin, en Reload Paraglider Skin.

Dying Light 2 maakt gebruik van de mogelijkheden van de current-gen consoles en biedt een Quality-modus met ray tracing en een Performance-modus met 60 frames per seconde.

De game zou ook goed moeten draaien op old-gen consoles, aangezien Techland de PlayStation 4- en Xbox One-consoles als prioriteit heeft beschouwd.

Dat het maar rap 7 december is, en laat ons hopen dat de game de verwachtingen zal inlossen. Wij hebben er alvast zin in.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: