fbpx

Virtua Fighter 5, Star Wars: Squadrons en Operation: Tango zijn de gratis PlayStation Plus games van juni

De maand mei is bijna helemaal voorbij. Hoog tijd dus om eens te zien wat voor lekkers we volgende maand geserveerd krijgen. De maand begint alvast goed met de nieuwe PlayStation Plus-games voor juni.

Vanaf 1 juni kunnen we opnieuw een heerlijk trio aan onze gamesbibliotheek toevoegen. We kunnen onze vuisten opwarmen in Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4), het melkwegstelsel (on)veilig maken in Star Wars: Squadrons (PS4) en spion spelen in het nieuwe Operation: Tango (PS5).

Operation Tango (enkel PS5-versie): Operation: Tango is een asymmetrisch co-op spionage avontuur. Eén speler neemt de rol van Angel – de Agent – op zich en de ander speelt als Alistar – de Hacker en samen probeer je een hi-tech wereldwijde dreiging af te slaan. Elke speler beleeft de game op een andere en unieke manier, terwijl je samen werkt en moet communiceren om de puzzels op te lossen.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown (PS4): Deze iconische fightinggame werd opnieuw tot leven gewekt door de ontwikkelaars van Yakuza en Judgment (Ryu Ga Gotoku Studio). Daarnaast voegden ze nieuwe online features toe waaronder tornooien tot 16 spelers. Uiteraard kan je ook aan de slag in de Arcade en Rank Match modi. Fight!

Star Wars: Squadrons (PS4): Kruip in de cockpit van enkele iconische ruimteschepen, en dit zowel langs de kant van The New Republic en de The Empire. Een beklijvend verhaal dat je zeker enkele uren zoet zal houden, dit zowel aan de Dark als aan de Light side. En als je een PlayStation VR in huis hebt, is het dubbel feest. Want de game is waanzinnig leuk om te spelen met een VR-bril op je neus. Ik spreek uit ervaring.

De aankondiging van deze games wil meteen ook zeggen dat je niet veel tijd meer hebt om de gratis games van mei te claimen. Je hebt hiervoor nog de tijd tot maandag 31 mei.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d