Vrijdag 28 mei krijgen we eindelijk de eerste gameplay van Far Cry 6 te zien!

Far Cry 6

Jawel, het is zover! Ubisoft doorbreekt het stilzwijgen en heeft zopas aangekondigd dat ze nu vrijdag 28 mei om 18u30 de eerste gameplay gaan laten zien van het langverwachte Far Cry 6!

In Far Cry 6 gaan we op Yara, een tropisch paradijs dat stil heeft gestaan in de tijd, een moderne guerrillarevolutie ervaren om een dictator ten val te brengen. President Anton Castillo, vertolkt door de charismatische Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad), belooft zijn land in haar oude glorie te herstellen terwijl hij zijn zoon Diego, vertolkt door Anthony Gonzalez (Coco), klaarstoomt om hem op te volgen.

Het land is echter verdeeld en spelers gaan als een mannelijke of vrouwelijke local Dani de strijd aan met Anton Castillo en zijn leger. Als Dani worden we langzaam een guerrillastrijder en moeten we het eiland verkennen, van de uitgestrekte jungles tot de hoofdstad Esperanza, op zoek naar bondgenoten.

Maar genoeg theorie, laat die gameplayreveal nu maar komen! Het enige wat je hoeft te doen is nu vrijdag om 18u30 afstemmen op de Ubisoft-kanalen op Twitch en YouTube.

Far Cry 6 staat nog steeds gepland voor een release eind dit jaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.