De Xbox & Bethesda Games Showcase wordt op zondag 13 juni uitgezonden

Het regent de laatste dagen aankondigen van online presentaties. Niet verwonderlijk, want de E3 staat namelijk voor de deur en dat is het moment waarop alle grote partijen naar buiten komen met hun games voor de komende jaren.

Nu Microsoft eigenaar is van onder andere Bethesda Games, zal Xbox ons een showcase voorschotelen samen met deze iconische ontwikkelaar. Deze showcase zal op zondag 13 juni om 19u00 Belgische tijd uitgezonden worden via volgende kanalen:

Ik ben alvast razend benieuwd welke games Xbox uit zijn magische hoed zal toveren en of we eindelijk een nieuwe releasedatum zullen krijgen voor Halo: Infinite.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.