fbpx

Capcom onthult inhoud van nieuwe update voor Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise

Capcom blijft z’n fans vernieuwen met lekkers. Monster Hunter Rise kwam in maart uit, maar de ontwikkelaar is nog steeds druk bezig om iedere maand gratis extra content aan de titel toe te voegen om fans tevreden te houden.

Fans waren er al langer op aan het wachten, maar in versie 3.0 zal de Valstrax eindelijk z’n terugkeer maken, en dat in een gloednieuwe subspecies vorm. Belangrijkste toevoegingen in deze nieuwe versie zijn de volgende:

  • Nieuwe monsters: Crimson Glow Valstrax & Apex Zinogre
  • Nieuw einde voor het verhaal
  • Nieuw layered armor
  • Apex monsters zullen nu ook in normale quests beschikbaar zijn

Dit zijn maar enkele van de toevoegingen die de update rijk is. Net als de Bazelgeuse die onaangekondigd z’n verschijning maakte in versie 2.0, zijn er ook in deze update monsters toegevoegd die niet officieel onthuld zijn. De update zal je 1.4 GB aan schijfruimte kosten om te downloaden.

Gepubliceerd door Yakkoi

Yakkoi, die in de niet virtuele wereld als Yannick door het leven gaat, heeft een passie voor videogames sinds hij voor het eerst als peuter een Game Boy in de handen nam. Hoewel hij een jack of all trades is op vlak van ontwikkelaars en spelgenres, komen voornamelijk PlayStation-spelreeksen en volwaardige RPG's bovenaan de lijst meest gespeelde games. Al jaren volgt hij de industrie nauwlettend en pent hij met veel emotie zijn uitgedrukte mening neer over alles wat met games te maken heeft.

%d bloggers liken dit: