fbpx

Wreckfest (PS5), Battlefield V (PS4) en Stranded Deep (PS4) zijn PlayStation Plus-games voor mei

We kennen de PlayStation Plus-games voor mei en het zijn ook deze maand weer absolute kleppers. “Bedankt Sony PlayStation” is dan ook het minste wat we kunnen zeggen.

Vanaf volgende week dinsdag kunnen we dus aan de slag met het racespektakel Wreckfest op PlayStation 5, het virtuele slagveld opzoeken met Battlefield 5 (ideaal want ik had hem nog niet) en drenkeling spelen in de survival game Stranded Deep.

Wreckfest: Lap de regels aan je laars en ga helemaal uit de bol in Wreckfest op PS5. De makers van FlatOut 1+2, namelijk Bugbear doen waarin ze het beste zijn, ons verwennen met waanzinnige crashes, nek-aan-nek-races tot aan de finish en andere toestanden waarvoor de politie je sowieso van de weg plukt.

Battlefield V: Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield V, namelijk de Tweede Wereldoorlog. Neem samen met je vrienden, of alleen, deel aan grootschalige multiplayer spelmodi waaronder Grand Operations en het coöperatieve Combined Arms, of wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de single player War Stories.

Stranded Deep: Samen met je bemanning ben je gestrand op een mysterieuze archipel. Als zoon (of dochter) van de ernstig gewonde kapitein neem je de leiding en zet je een kamp op voor de overlevenden. Omdat voedselbronnen beperkt zijn, plant je je eigen gewassen en richt je een kleine boerderij op. Je doel is om uiteindelijk een nieuw schip te bouwen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: