Het is nog steeds niet zeker of Cyberpunk 2077 terugkeert naar de PlayStation Store

Na de lamentabele launch van Cyberpunk 2077 en de tig problemen die opdoken besloot Sony om de gamers uit hun lijden te verlossen en de game te verwijderen uit de PlayStation Store. Iets wat tot op heden nog steeds het geval is.

De vraag die velen zich stellen is dan ook of Cyberpunk 2077 ooit zal terugkeren naar de store. Iets waar ook CD Projekt REDs CEO Adam Kiciński zich vragen rond stelt. Tijdens een recente aandeelhoudersvergadering onthulde CD Projekt Red CEO Adam Kiciński dat het bedrijf nog steeds wacht op Sony’s goedkeuring om terug in de PlayStation Store opgenomen te worden, ondanks dat het spel is verbeterd op PlayStation-consoles door de updates die tot nu toe zijn uitgebracht.

Zelf heeft hij nog steeds geen nieuwe informatie hieromtrent zegt hij. De studio is nog steeds in gesprek met Sony en met elke patch wordt het spel beter en is er een zichtbare vooruitgang. Maar zelf kan hij daar niets aan veranderen aangezien de beslissing enkel en alleen genomen kan worden door Sony zelf.

Verdient de game het op terug opgenomen te worden in de store volgens jullie?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Het is nog steeds niet zeker of Cyberpunk 2077 terugkeert naar de PlayStation Store'

  1. Bizar als ze dit niet zouden doen. Ik heb deze uitgespeeld op Xbox Series X onlangs na de updates en ik heb geen grote fouten ontdekt die het onspeelbaar maken. GTA & Skyrim hebben dan ook enorme bugs vind ik en dit na zoveel jaren release al. Maar ja ieder zijn mening. Ik wacht wel nog op de next gen update van Cyberpunk, die mag er snel komen. Voor PS4 en Xbox One kan ik niet meespreken daar heb ik het niet op gespeeld.

Reacties zijn gesloten.