The Pokémon Company maakt releasedate Brilliant Diamond, Shining Pearl en Legends Arceus bekend

Voor vele gamers zal het lijken alsof het gisteren was. Maar Pokémon Diamond en Pearl voor de Nintendo DS zagen al in 2009 het levenslicht! En nog dit jaar kunnen we beide titels herbeleven op de Nintendo Switch.

Dat de remakes van beide titels eraan zaten te komen, wisten de Pokémon-fans uiteraard al lang. De games zullen enkele verbeteringen meekrijgen zodanig dat ze ook anno 2021 leuk zijn om te blijven spelen.

Vandaag maakte The Pokémon Company via Twitter eindelijk de releasedata bekend voor beide games. Vanaf 19 november kunnen we aan de slag met Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Daarnaast bevestigde het bedrijf ook dat Pokémon Legends Arceus, de open-wereld game waarin je de eerste pokédex moet zien samen te stellen, twee maanden later verschijnt: op 28 januari 2022.

Ook de packshots voor dit trio aan Pokémongames werden voor het eerst getoond. Het ziet er dus naar uit dat Pokémonfans van over de hele wereld meer dan genoeg om handen gaan hebben deze winter…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'The Pokémon Company maakt releasedate Brilliant Diamond, Shining Pearl en Legends Arceus bekend'

  1. Pokémon Legends Arceus kijk ik enorm naar uit. De remakes goh ja leuk als extra maar that’s it.

Reacties zijn gesloten.