Het verhaal staat centraal in nieuwe Ratchet and Clank: Rift Apart-trailer

We twijfelen er niet aan dat er heel wat fans én PS5-gamers reikhalzend uitkijken naar de release van de nieuwste telg in de Ratchet and Clank-serie.

Om hun geduld nog wat meer op de proef te stellen, pakt Insomniac Games uit met een nieuwe trailer waarin deze keer het verhaal centraal staat.

Over dat verhaal gaan we hier niet te veel uit de doeken doen want we willen de pret natuurlijk niet verstoren. Al vermoeden we wel dat het iets te maken heeft met een vrouwelijke Lombax. Zou er trouwens een romance uit voortkomen tussen de knappe dame en Ratchet? En waarom niet, gezinsuitbreiding?

Wie weet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Het verhaal staat centraal in nieuwe Ratchet and Clank: Rift Apart-trailer'

  1. Zoveel verschillende characters maar toch geen split screen co-op 🙁

Reacties zijn gesloten.