fbpx

Vette kortingen op PS4- én PS5-games in de Days of Play Sale in de PlayStation Store

Het weer is niet om over naar huis te schrijven en ook tante corona heeft het land nog niet verlaten. Geen terrasjes- of wandelweer dus maar wel weer om veel te gamen. En als je door je voorraad games zit, dan is nu het moment om die aan te vullen.

Vandaag is namelijk de Days of Play Sale gestart in de PlayStation Store. Deze koopjesperiode die tot half juni duurt, tot bij de launch van Ratchet and Clank: Rift Apart ongeveer, is goed voor kortingen op zo’n 50 PS5-games én (hou u vast aan de takken van de bomen) zo’n 500 PS4-games.

Dit alles aangevuld met kortingen op de Season Pass en DLC voor heel wat van deze games. Voor iedereen valt er wat te scoren dus.

Kom achteraf niet zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d