fbpx

Claustrofobische eerste trailer voor Escape Room 2

Ik heb nog nooit een Escape Room gedaan, maar ik heb me laten vertellen dat het heel plezant is. Al moet ik zeggen dat mijn goesting na het bekijken van de horrorprent Escape Room snel over was. En na het bekijken van de eerste trailer voor Escape Room 2 heb ik nog minder goesting. Je weet maar nooit…

Het verhaal in de eerste film uit 2019 ging als volgt: Zes vreemden ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten te aanvaarden. Ze bevinden zich vervolgens in omstandigheden waar ze zelf geen invloed op hebben. Om te kunnen ontsnappen zullen ze hun verstand moeten gebruiken en op zoek moeten gaan naar aanwijzingen.

Ook in Escape Room 2 worden zes mensen ongewild opgesloten in een nieuwe reeks escape rooms en ontdekken ze langzaam wat ze gemeen hebben om te overleven… en ontdekken ze dat ze het spel allemaal al eens eerder hebben gespeeld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d