Check de eerste officiële trailer van Marvel’s Eternals

Sinds Avengers: Endgame is het wachten op de nieuwe wave in het Marvel’s Cinematic Universe. Door de coronapandemie schoven heel wat releases op, Black Widow komt er eindelijk aan in Juli, en ook op Eternals is het nog even wachten.

In mei kregen we al de eerste beelden te zien van deze mysterieuze film en vandaag loste Marvel de eerste echte officiële trailer. De film is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige comics van Marvel en volgt de Celestials. Dit is een eeuwenoud buitenaards team dat duizenden jaren ondergedoken op aarde leeft. Zij moeten het in een ultieme strijd nu opnemen tegen de Deviants.

De hoofdrollen worden vertolkt door een grootse sterrencast. Zo zullen we onder andere Angelina Jolie (Tomb Raider), Salma Hayek (Once Upon a Time in Mexico) en Kit Harington (Game of Thrones) aan het werk zien.

Eternals wordt op 5 november in de bioscopen verwacht en werd geregisseerd door Chloé Zhao. Zij won onlangs de Oscar voor Beste Film met Nomadland.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.