Dying Light Platinum Edition ligt op 27 mei in de rekken

Dying Light 2

Ik blijf erbij, Dying Light is een van de beste en plezantste games van de voorbije jaren. De mix tussen parcours en zombies, het zelf craften van je wapens, de boeiende verhaallijn, de unieke mix in tegenstanders en de open spelwereld zijn en blijven een speeltuin voor de iets creatievere gamer met een afkeer voor zombies en monsters.  

De Microsoft Store zorgt ook vandaag weer voor een verrassing van formaat. De shop lekte namelijk het bestaan en de releasedatum van Dying Light Platinum Edition. Dit alles is zeer verrassend aangezien Techland hier zelf niets over naar buiten heeft gebracht de voorbije weken. De game zou op 27 mei verschijnen en alle DLC en uitbreidingen bevatten die tot nu toe zijn uitgebracht.

Het is wel onduidelijk of Dying Light Platinum Edition ook een update zal hebben voor de consoles waarop de game eerder nooit verschenen is. Dus niet alleen voor de PlayStation 5 en Xbox Series X, maar ook voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Hieronder de features over dewelke de Platinum Edition zou beschikken:

– Dying Light – het spel.
– Dying Light: The Following – een enorme uitbreiding compleet met een nieuw verhaal, enorme originele kaart, en een aanpasbare buggy om te besturen.
– Dying Light: Bozak Horde – een uitdagende spelmodus met een eigen zijverhaal.
– Cuisine & Cargo – twee extra quarantainezones.
– Ultimate Survivor Bundle – exclusieve wapens en outfits.
– Crash Test Skin Pack – een krankzinnig cosmeticapakket.
– Hellraid – een nieuw speltype in een dark-fantasy setting.
– Een grote verzameling skins en wapens die het afslachten van zombies nog leuker zullen maken

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Dying Light Platinum Edition ligt op 27 mei in de rekken'

  1. Zeer goede game, ik krijg alleen teveel stress van de verplichte nacht missies 🙂

Reacties zijn gesloten.