Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 20)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Ik keer terug naar mijn jeugd dit weekend! Het is immers 80’s Action Heroes in Call of Duty Cold War/Warzone, wat dus wil zeggen dat ik John McClane uit Die Hard én Sylvester Stallone, alias Rambo opnieuw tegen het stoere lijf zal lopen. En er valt natuurlijk weer het een en het ander vrij te spelen rond beide heren. Ook is mijn battle pass nog maar Tier 60, dus er is nog wat werk aan de winkel.

Ook heb ik Hood: Legends and Outlaws gekocht. Voor 29 euro kan je immers niet sukkelen, en zo kan ik de Robin Hood in mij nog eens bovenhalen. Qua series ben ik begonnen aan Narcos, echt een straffe reeks over de jacht op Pablo Escobar en misschien begin ik wel aan Tribes of Europe, eentje die al lang op mijn lijst staat.

Praga gaat, al dan niet in bloot bovenlijf, Rambo te lijf in CoD Warzone!

MrRolfson

Voor het tweede keer op rij kunnen we ons opwarmen aan een verlengd weekend, yeah baby! Deze keer staat er, spijtig genoeg, geen pretpark op het programma, maar ga ik samen met m’n kinderen bouwen aan de LEGO Star Wars Tie Fighter UCS-set. Dat ding wordt 47 cm hoog, dus daar gaan we zeker ons plezier mee hebben!

Qua games ga ik mij kunnen amuseren in de kleurrijke wereld van Miitopia op de Nintendo Switch waarin ik een avontuur ga mogen beleven met zelf gemaakte personages. Ik ben alvast benieuwd en mijn bevindingen lees je snel op onze website.

Een uniek avontuur wacht op MrRolfson in Miitopia voor de Nintendo Switch.

Lazlo

Jongens toch, ik ben weer he-le-maal verknocht aan Mass Effect. Met de Legendary Edition die voorbije week verscheen kun je me weer dagelijks terugvinden in het fantastische universum dat BioWare in 2007 aan ons introduceerde. Ook dit weekend kruip ik de Normandy in om het sterrenstelsel (on)veilig te gaan maken. Later kun je mijn review op deze website terugvinden!

Tegelijkertijd biedt de Epic Games Store ook NBA 2K21 gratis aan, wat wil zeggen dat enkele van mijn beste vrienden de komende dagen eindelijk ook de nieuwste iteratie van 2K’s basketbalreeks kunnen spelen. Misschien dat ik hen toch ook eens vervoeg op pc.

Als ik dan even de tijd vrijmaak voor een goede film of serie, wordt het nog wat zoeken naar wat de pot schaft. Voorbije week keken we de laatste aflevering van The Boys (wat een topreeks, trouwens!), dus we zoeken naar een waardige opvolger voor al dat bloederig superheldengeweld. Zondag staat in ieder geval weer een goede Pixar-film op het menu. Deze keer kijken we naar Ratatouille, persoonlijk één van mijn favorieten.

Lazlo dompelt zich helemaal onder in de futuristische wereld van Mass Effect.

RoMa

Mijn gaming plannen voor dit weekend zijn eerder beperkt, aangezien ik een weekend in de Ardennen vertoef. Wat skillpoints spenderen aan wandelen, sporten en ook gewoon genieten. Én mijn regenjas mogelijk upgraden, als ik naar het weerbericht kijk.

Vanavond kan ik wel nog lekker hard gaan. Ik speel nu de campaign van Terminator: Resistance Enhanced. De PS4-game van twee jaar geleden kreeg gemixte reviews maar fans van de reeks waren net als ikzelf wél enthousiast, en dus speel ik met plezier de PS5-upgrade nog eens. Je kan nu eindelijk ook zélf een terminator zijn, hoe cool is dat?

Een verse portie COD: Black Ops Cold War zal dus voor na het weekend zijn. De 80’s Action Heroes zien er cool uit en de nieuwe content trekt ook m’n aandacht. Fall Guys moet ook even wachten. Gelukkig heb ik die tiende kroon net behaald. Victorie voor mij!

Zeg nu zelf. Wat is er beter dan zelf in de huid kunnen kruipen van een Terminator!?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.