fbpx

SSV Normandy SR-1 uit Mass Effect nu vrij te spelen in No Man’s Sky

De SSV Normandy SR-1 uit Mass Effect is zonder twijfel een van de meest legendarische ruimtetuigen uit het land der videogames. En No Man’s Sky is dan weer een van de beste ruimtegames op de markt. Niet meer dan logisch dat we op een kruisbestuiving tussen beide games mogen rekenen.

Om de release van BioWare’s Mass Effect Legendary Edition te vieren maakt de SSV Normandy SR-1 uit Mass Effect zijn opwachting in No Man’s Sky van ontwikkelaar Hello Games.

Deze verrassing voor de community is een beloning die in de wacht kan worden gesleept door het voltooien van een mysterieuze expeditie, die afgelopen week in No Man’s Sky verscheen.

Spelers hebben tot 31 mei om deze expeditie te voltooien, zodat zij de Normandy SR-1 permanent toe kunnen voegen aan hun vloot.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d