Hood: Outlaws and Legends-studio belooft heel wat updates, content en extra’s

Akkoord, Hood: Outlaws and Legends is niet meteen een hoogvlieger. Maar het spel heeft potentieel, en dat potentieel zou er best wel eens kunnen uitkomen binnen een paar weken/maanden. De ontwikkelaars luisteren naar de fans, nemen de feedback mee en beloven meteen de nodige updates. En zo hoort het!

In onderstaande video vertellen een aantal leden van de studio wat we zoal mogen verwachten de komende weken en maanden. En dat klinkt veelbelovend, al zeg ik het zelf. En nog eens, voor de prijs van 29,99 euro kan je niet sukkelen. Toch?

Trouwens game director Andrew Gallans, die de video opent, lijkt wel een beetje op Robin Hood…

Wat mogen we zoal verwachten van deze video? Dat lijsten we even op hieronder:

– Inzicht in het balanceren van statistieken
– Antwoorden op diverse feedback van de community
– Info over volgende updates (matchmaking verbeteringen, assassinations tweaks, controller gevoeligheid fix)
– Nieuwe map “Mountain” komt midden juni
– Nieuwe info over aankomende modes (PvE en hardcore)
– Nieuwe outlaw info
– Inzichten over het matchmaking-systeem

Zelf speel ik de game ook op pc, en er zijn inderdaad heel wat dingen die ontbreken, maar het concept is wel plezant, vooral met vrienden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)