Nieuwe beeldmooie PS5- en Xbox Series X/S-footage van Biomutant in 4K en 60fps

Eerlijk? Toen ik eind jaren ’70 begin jaren ’80 mijn eerste games speelde, had ik nooit durven denken dat ik op een dag, bij momenten, haast levensechte of Pixar-achtige beelden op mijn scherm getoverd zou krijgen.

En nu, zoveel jaren later, ben ik blij dat ik die vroege jaren heb meegemaakt. Want, geloof me, het is voorwaar een wonderlijke reis waarbij je elke keer weer van de ene verbazing in de andere valt. En ik ben blij dat ik nog de blokjes en de sprites heb gekend. Amai!

Maar bon, back to business. THQ Nordic pakt nog maar eens uit met betoverende beelden, in 4K en 60fps, op zowel PlayStation 5 als Xbox Series X/S. THQ geeft wel mee dat de PlayStation 5-versie geen native 4K-beelden zal weergeven. De game gerenderd worden in 1080p waarna deze  geüpscaled worden naar 4K. Op de Xbox Series X zal de game wél in native 4K gerenderd én getoond worden.

Maar dat doet niet af van het feit dat mijn mond ook nu weer niets anders kan doen dan openvallen van verbazing. Let op die details, die animaties, die spelwereld, de manier waarop de personages zich door de spelwereld begeven, en zo kan ik nog een hele poos doorgaan.

Kijk, geniet en laat je vooral verbazen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)