Marvel’s Avengers Red Room Takeover-event nu live

Het Red Room Takeover-event, een op single player-spelers gericht event dat duurt tot 31 mei, is vanaf vandaag beschikbaar voor Marvel’s Avengers-spelers. Goed nieuws dus voor de superheldenfans die graag hun eigen ding doen, hun eigen superheldenunviersum creëeren en/of niet echt fan zijn van coöp-toestanden.

Het Red Room Takeover-evenement begint nadat spelers bijna twee weken lang onderzoek deden naar de “Rooskaya Protocols”, een mysterieus programma dat AIM Synthoids heeft geïnfiltreerd. Men neemt aan dat de Protocol Chips van gehackte AIM-tech de sleutel vormen om het raadsel te ontrafelen.

Maar wie of wat dan ook de Rooskaya Protocols heeft gemaakt, heeft ook de HARM Room van de Avengers gehackt. Spelers moeten aan Black Widow gerichte, gecodeerde berichten ontdekken van een oude vriend die de HARM Room heeft overgenomen en van een trainingsfaciliteit in een dodelijke val heeft veranderd. De bedreigingen zijn niet langer virtueel: spelers moeten dodelijke aanvallen zien te overleven en alles op alles zetten om de controle over de HARM Room te herwinnen.

Spelers die aan dit evenement gerelateerde missies voltooien met één van hun helden worden beloond met kostbare in-game-recourses en een speciaal, geanimeerd naamplaatje dat elk van hun helden kan gebruiken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)