Vanaf morgen maken John McClane en Rambo Call of Duty onveilig

De voorbije weken is er al heel veel informatie gelekt over de komst van Rambo naar Call of Duty. Maar vandaag heeft Activision de uiteindelijke trailer vrijgegeven waarin we Rambo en John McClane aan het werk zien.

Want vanaf morgen zijn de twee iconen uit de filmgeschiedenis beschikbaar in Call of Duty Warzone, Cold War en Mobile in het derde seizoen.

John McClane uit Die Hard kennen we allemaal als de agent uit New York die op een of andere manier nooit op een normale manier Kerstmis kan vieren. Rambo is dan weer het iconische personage dat Sylvester Stallone gestalte heeft gegeven in de vele actievolle films.

Vanaf morgen starten er een heleboel tijdelijke events waarbij je unieke bonussen kan verdienen.

Yippee Ki Yay, motherf*cker! 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.