fbpx

Days Gone viert zijn PC-launch met vette trailer

Days Gone was twee jaar geleden een meer dan aangename verrassing. Met zijn meeslepend verhaal en brute zombie-actie wist hij heel wat gamers te overtuigen. Sinds vandaag is de game ook beschikbaar op PC en dat viert Sony met een vette trailer.

De PC-versie kreeg onder andere grafische verbeteringen mee en worden ook 21:9 ultra-wide monitoren ondersteunt. Toch is de game niet helemaal naar 2021 gebracht, want ontwikkelaar Bend Studio heeft laten weten geen DLSS of ray tracing te ondersteunen.

Laat dat echter geen domper zijn, want Days Gone is écht wel de moeite. Days Gone is nu beschikbaar voor €49,99 via onder andere Steam en de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: