Netflix serveert eerste trailer voor actiethriller Ice Road met Liam Neeson

Wij zijn fan van Liam Neeson. Denk maar aan zijn Taken-trilogie, The Grey, Schindler’s List, Non Stop en een pak andere actiefilms en thrillers waarin de man schitterde. De volgende in zijn goedgevulde carrière is Ice Road.

Wanneer een afgelegen diamantmijn in de noordelijke regio van Canada getroffen wordt door een ramp is het aan een vrachtwagenchauffeur om een onmogelijke reddingsmissie te leiden. Liam moet over een bevroren oceaan rijden om in barre omstandigheden de benodigde apparatuur naar de mijn te transporteren om de gevangen mijnwerkers te redden. Maar zoals je al kan verwachten loopt niet alles volgens plan…

Meteen ook een aanrader voor de fans van Ice Road Truckers!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)