fbpx

Nieuwe trailer van Ratchet & Clank: Rift Apart zet de wapens en moves in de spotlights

Over iets minder dan een maand is het zover. Dan kunnen we eindelijk aan de slag met hét grafische paradepaardje voor de PlayStation 5: Ratchet & Clank: Rift Apart. Wij hebben ontzettend hoge verwachtingen van deze platformer, zeker na het zien van de vorige gameplaytrailer.

Vandaag heeft PlayStation een nieuwe trailer online gezet waarbij onder andere de wapens uit de game in de spotlights worden gezet. We maken uitgebreid kennis met de Blackhole Storm, Buzz Blades en de Negatron Collider. Stuk voor stuk krachtige wapens die elk ook een fantastische naam hebben meegekregen.

Ratchet & Clank: Rift Apart is vanaf 11 juni exclusief beschikbaar voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d