Resident Evil: Infinite Darkness vanaf 8 juli te bekijken op Netflix

Fan van Resident Evil, en heb je na het uitspelen van Resident Evil Village zin in méér Resident Evil? Dat kan!

Resident Evil: Infinite Darkness, met in de hoofdrollen Leon Kennedy en Claire Redfield, is vanaf 8 juli te bekijken op Netflix deelt het streaming platform mee.

Resident Evil: Infinite Darkness is een CG-animatieserie waarin de hoofdrolspelers van Resident Evil II door schijnbare omstandigheden worden voortgedreven, na een uitbraak van besmette dieren in, je raadt het nooit, Het Witte Huis.

Een gloednieuwe trailer laat de indrukwekkende technologie zien die is gebruikt om de Resident Evil-wereld tot leven te brengen, een heel verschil met de destijds baanbrekende film Resident Evil: Degeneration uit 2008.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)