fbpx

Prachtige amiibo van Zelda en Loftwing verschijnt samen met The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Elke legende heeft een begin, en binnenkort kan iedereen het begin van de The Legend of Zelda-tijdlijn beleven met de release van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD exclusief voor de Nintendo Switch.

De HD-versie van dit klassieke avontuur biedt uiteraard verbeterde prestaties, een soepelere bewegingsbesturing en een vernieuwde controllerbesturing. De game verschijnt op 16 juli, maar Nintendo heeft nog meer lekkers in petto voor de fans.

Want op hetzelfde moment lanceert het Japanse bedrijf een prachtige amiibo van Zelda en haar trouwe blauwe Loftwing. Deze amiibo kan tijdens het verkennen van de bovenwereld of dungeons op elk moment gebruikt worden om een checkpoint te creëren en terug naar de lucht te keren. Wanneer je de amiibo opnieuw gebruikt wanneer je in de lucht zweeft, of op één van de vele zwevende eilanden boven de wolken, keer je terug naar het eerder gemaakte checkpoint.

Deze amiibo van Zelda en Loftwing verschijnt op 16 juli, tegelijk met The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: