We weten hoe Rambo er zal uitzien in Warzone en Black Ops Cold War

Gisteren konden we al meegeven dat we binnenkort een aantal actiehelden uit de jaren ’80 mogen verwachten in Warzone en Black Ops Cold War. Van een van die helden kunnen we al een tipje van zijn gewelddadige sluier oplichten.

Via de Call of Duty Twitter-account waar we vorige week een eerste hint kregen, krijgen we ook een korte teaser te zien van Rambo in actie. Het ziet er naar uit dat onze Vietnamveteraan zal beschikken over een unieke, maar vooral trefzekere en dodelijke boog waarmee hij ongetwijfeld heel wat slachtoffers zal maken op de virtuele slagvelden.

Rambo wordt vanaf 20 mei beschikbaar in Warzone en Black Ops Cold War als onderdeel van de mid-season update voor Season 3. Jammer genoeg vermoeden we wel dat je voor de skin zal moeten betalen, net zoals dat vorige keer met de Halloween-skins het geval was. Wat hij je zal kosten, dat is nog afwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)