fbpx

Warzone/Cold War-spelers kunnen binnenkort aan de slag met Terminator, John McClane en Rambo

In de jaren ’80 werden er fantastische actiefilms gemaakt. Denk maar aan The Terminator, Rambo of Die Hard om er een paar van de strafste bij te halen. En het is niet ondenkbaar dat ook wij binnenkort met de helden uit die films (en onze jeugd) aan de slag kunnen in Cold War/Warzone.

Vorige week deden er al geruchten de rond dat John Rambo aan het roster van de operatoren zou toegevoegd worden. Nu is het echter Activision zelf dat via Twitter hint naar de komst van de twee andere iconische actiehelden waaronder dus The Terminator en John McClane uit Die Hard.

Het Call Of Duty Twitter-account was iets minder subtiel met zijn McClane-tease. Terwijl er slechts één fan voor nodig was om de Rambo-hints te ontdekken, wist vrijwel iedereen meteen waar Activision mee bezig was toen het een tweet, en zelfs een fake website, voor Nakatomi Duct Cleaning oprichtte. Dit is natuurlijk een directe verwijzing naar het originele Die Hard en de ventilatieopeningen van Nakatomi Plaza die McClane zijn tweede thuis werden in de film.

Rambo en McClane zijn de enige twee die al in de berichten verschenen, maar de betrouwbare Call Of Duty-lekker Tom Henderson beweert dat er nog meer actiesterren uit de jaren 80 op komst zijn. Op Twitter deelde hij een link naar het hoofdthema van The Terminator met het bijschrift “#Warzone”, wat er sterk op wijst dat ook Arnold Schwarzenegger zich ook in de strijd zal mengen.

Bovendien is het niet de eerste keer dat bekende figuren uit films opduiken in Cold War/Warzone. Zo konden we vorig jaar rond Halloween bundels en skins kopen rond Leatherface uit Texas Chainsaw Massacre en Jigsaw uit SAW.

Alleszins leuk voor de iets oudere gamers onder ons.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d